Workshops

Ongeveer elke anderhalve maand geef ik een online workshop, telkens rond een ander thema. Het zijn altijd thema’s die ik vaak zie terugkomen bij cliënten en waarbij ik concrete oefeningen meegeef of doe tijdens de workshop, zodat je echt zelf aan de slag gaat.

Mijn stokpaardje zijn concrete handvaten en oefeningen, zodat je ook effectief dingen kan aanpakken en veranderen. Heb je vragen over een specifieke workshop? Een voorstel voor een volgende workshop op de agenda? U vraagt, wij draaien! Geef me gerust een seintje op sofie@sofieleemans.be.

Sofie Leemans - coach & psychologe

Geplande workshops:

Deze thema’s staan momenteel op de planning:

MAANDAG 18 SEPT om 12u30: Schrijf je manifest!

DINSDAG 7 NOV om 12u30: Succesvol als creatieve generalist!

DONDERDAG 14 DEC om 12u30: In actie stappen én blijven

P.S.: Heb je zelf een specifieke vraag of een idee voor een workshop, geef mij gerust een seintje! Dat kan via sofie@sofieleemans.be.

Praktisch

  • Duur: 1,5u
  • Prijs: 45€ (inclusief BTW)
  • Grootte van de groep: afhankelijk van de inschrijvingen
  • Waar? Online via zoom
  • Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een zoomlink.

Meer uitleg over de geplande workshops:

Workshop ‘Schrijf jouw manifest!’

Welke richting ga jij uit? Op basis waarvan maak je beslissingen? Wat wil je uit het leven halen? Wat voor iemand wil je zijn? En hoe wil jij je voelen? Over deze en andere vragen buigen we ons in deze workshop en we gaan met een concrete oefening aan de slag die meteen duidelijkheid kan geven over welke dingen al dan niet bij ons passen en hoe we makkelijk beslissingen kunnen nemen. Ben jij klaar voor een duidelijke richting en een werkend kompas?

Workshop ‘Succesvol als creatieve generalist.’

Heb jij ook een hekel aan het woord ‘passie’ omdat je wel 100 interesses hebt? Is focus houden niet altijd evident voor jou en lijkt het wel of je elke job na een tijdje beu geraakt? Heb je het gevoel dat een creatieve generalist zijn eerder een vloek is dan een zege? Dan is deze workshop ongetwijfeld iets voor jou! Want door meer inzicht te krijgen op wat het betekent een creatieve generalist te zijn en bepaalde vaardigheden daardoor extra te gaan inzetten, wordt dat wat lastig was, plots een super voordeel! Ready om te shinen? 

Workshop ‘In actie stappen én blijven!’

“Ik wil wel, maar ik geraak niet in actie.” “De dagelijkse dingen nemen telkens terug alle plaats in.” “Ik blijf precies wat ter plaatste trappelen.” Herkenbaar?

Je kan deze uitspraken bekijken als uitstelgedrag of je kan ook zeggen dat er iets cruciaals ontbreekt om te komen tot die actie. Ik heb het niet over motiviatie, want die is er vaak wel (op welke manier dan ook), maar eerder over ‘urgency‘. Hoe creeëren we voor onszelf momentum om die dingen die echt belangrijk zijn voor ons ook effectief in te zetten/ te doen/ ervoor te gaan? En nog belangrijker misschien, hoe zorgen we ervoor dat we ook in actie blijven?