Workshops

Ongeveer elke anderhalve maand geef ik een online workshop, telkens rond een ander thema. Het zijn altijd thema’s die ik vaak zie terugkomen bij cliënten en waarbij ik concrete oefeningen meegeef of doe tijdens de workshop, zodat je echt zelf aan de slag gaat.

Mijn stokpaardje zijn concrete handvaten en oefeningen, zodat je ook effectief dingen kan aanpakken en veranderen. Heb je vragen over een specifieke workshop? Een voorstel voor een volgende workshop op de agenda? U vraagt, wij draaien! Geef me gerust een seintje op sofie@sofieleemans.be.

Sofie Leemans - coach & psychologe

Geplande workshops:

Deze thema’s staan momenteel op de planning:

MAANDAG 24 JANUARI om 12u30: Maak een actieplan voor 2022

WOENSDAG 2 MAART om 10u: Accepteren & loslaten

DONDERDAG 14 APRIL om 17u: Prioriteiten stellen & focussen

P.S.: Heb je zelf een specifieke vraag of een idee voor een workshop, geef mij gerust een seintje! Dat kan via sofie@sofieleemans.be.

LET OP! De deuren voor elke workshop gaan pas een maand op voorhand open. Zet het dus in je agenda.

Praktisch

  • Duur: 1,5u
  • Prijs: 45€ (inclusief BTW)
  • Grootte van de groep: afhankelijk van de inschrijvingen
  • Waar? Online via zoom
  • Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een zoomlink.

Meer uitleg over de geplande workshops:

Workshop ‘Maak een actieplan voor 2022.’

Goede voornemens blijven meestal niet zo heel erg lang plakken en lijstjes die blijven dan weer veel te lang liggen. Te veel to do’s, waardoor je al helemaal nooit aan die grote dromen toe komt. Waar wil jij naartoe? Wat wil je bereikt hebben dit jaar?

In deze workshop pakken we het anders aan en zorgen we voor een ‘hands on’ planning die niet alleen helemaal op maat van jou is, maar die ook concreet is om meteen mee aan de slag te gaan. Wil jij het meeste uit 2022 halen? Dan is deze workshop voor jou!

P.S.: Ook voor zij die ab-so-luut geen planners zijn… ; – ) 

Workshop ‘Accepteren & loslaten’

Ben jij ook een piekeraar die de dingen soms moeilijk kan loslaten? Gaan je gedachten wel eens met jou op de loop? In deze workshop leren we met behulp van ACT-principes (acceptance & commitment therapy) hoe we hier concreet mee aan de slag kunnen, zodat we dingen waar we wat vast mee zitten makkelijker kunnen accepteren en loslaten.

We gaan aan de slag met de gedachten in ons hoofd en gebruiken concrete tools om zelf meteen mee aan de slag te kunnen!

Prioriteiten & focus

Workshop ‘Prioriteiten stellen & focussen’

Ben jij ook iemand met heel wat interesses en verlies je jezelf wel eens in alle ideeën en dingen die je wil doen, ervaren, leren? Ben je soms in meerdere boeken tegelijk aan het lezen? Volg je allerlei cursussen op hetzelfde moment waardoor je ze vaak niet helemaal afwerkt? 

In deze workshop gaan we kijken hoe je prioriteiten kan leren stellen en kan focussen zonder te hoeven kiezen. Jep, that’s right, je veelzijdige zelf mag helemaal zichzelf blijven!