Workshops

Ongeveer elke anderhalve maand geef ik een online workshop, telkens rond een ander thema. Het zijn altijd thema’s die ik vaak zie terugkomen bij cliënten en waarbij ik concrete oefeningen meegeef of doe tijdens de workshop, zodat je echt zelf aan de slag gaat.

Mijn stokpaardje zijn concrete handvaten en oefeningen, zodat je ook effectief dingen kan aanpakken en veranderen. Heb je vragen over een specifieke workshop? Geef me gerust een seintje op sofie@sofieleemans.be.

Sofie Leemans - coach & psychologe

Geplande workshops:

Deze thema’s staan momenteel op de planning:

DONDERDAG 1 APR om 16u: Omgaan met emoties

ZATERDAG 8 MEI om 12u: Een alternatieve kijk op geluk en hoe dat te vertalen naar concrete actie.

DINSDAG 29 JUNI om 17u: Creatieve generalist? Deze vaardigheden heb jij nodig!

P.S.: Heb je zelf een specifieke vraag of een idee voor een workshop, geef mij gerust een seintje! Dat kan via sofie@sofieleemans.be.

LET OP! De deuren voor elke workshop gaan pas een maand op voorhand open. Zet het dus in je agenda.

Praktisch

  • Duur: 1,5u
  • Prijs: 45€ (inclusief BTW)
  • Grootte van de groep: afhankelijk van de inschrijvingen
  • Waar? Online via zoom
  • Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een zoomlink.

Meer uitleg over de geplande workshops:

Workshop ‘Omgaan met emoties’

Hoe comfortabel voel jij je wanneer er tranen in je ogen springen? Kan jij om met je boosheid? Of stop je die weg? Reageer je wel eens helemaal uit proportie op iets of iemand? Heel wat mensen hebben het lastig met emoties en we leven ook in een maatschappij waar de ongeschreven regel is dat emoties achter gesloten deur horen en waar het vaak als ‘zwakheid’ wordt beschouwd. Niets is minder waar natuurlijk. In deze workshop toon ik je de functie van emoties, hoe je emoties kan doorwerken en uiteindelijk ook loslaten.

Workshop ‘Wat is geluk?’

In deze workshop gaan we aan de slag met ‘geluk’. Wat is dat eigenlijk? We gebruiken dat woord namelijk heel makkelijk en we willen allemaal uiteindelijk simpelweg gelukkig zijn. Maar wat betekent dat dan? Natuurlijk is dat iets anders voor iedereen, maar er zijn wel enkele dingen die we delen én enkele denkfouten die we maken wanneer het over ‘gelukkig zijn’ gaat. In deze workshop bekijken we een alternatieve manier van kijken naar geluk, waar je ook concreet mee aan de slag kan gaan.

Workshop ‘Creatieve generalist.’

Heb jij ook een hekel aan het woord ‘passie’ omdat je wel 100 interesses hebt? Is focus houden niet altijd evident voor jou en lijkt het wel of je elke job na een tijdje beu geraakt? Dan is deze workshop ongetwijfeld iets voor jou! Want door meer inzicht te krijgen op wat het betekent een creatieve generalist te zijn en bepaalde vaardigheden daardoor extra te gaan inzetten, wordt dat wat lastig was, plots een super voordeel! Ready?