Workshops

Ongeveer elke anderhalve maand geef ik een online workshop, telkens rond een ander thema. Het zijn altijd thema’s die ik vaak zie terugkomen bij cliënten en waarbij ik concrete oefeningen meegeef of doe tijdens de workshop, zodat je echt zelf aan de slag gaat.

Mijn stokpaardje zijn concrete handvaten en oefeningen, zodat je ook effectief dingen kan aanpakken en veranderen. Heb je vragen over een specifieke workshop? Een voorstel voor een volgende workshop op de agenda? U vraagt, wij draaien! Geef me gerust een seintje op sofie@sofieleemans.be.

Sofie Leemans - coach & psychologe

Geplande workshops:

Deze thema’s staan op de planning voor 2024:

VRIJDAG 30 AUG om 12u30: People Pleasen

MAANDAG 7 OKT om 12u30: Uitstelgedrag

WOENSDAG 13 NOV om 12u30: Hoe creëer ik balans?

DINSDAG 10 DEC om 12u30: De creatieve Generalist

P.S.: Heb je zelf een specifieke vraag of een idee voor een workshop, geef mij gerust een seintje! Dat kan via sofie@sofieleemans.be.

Praktisch

  • Duur: 1,5u
  • Prijs: 45€ (inclusief BTW)
  • Grootte van de groep: afhankelijk van de inschrijvingen
  • Waar? Online via zoom
  • Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een zoomlink.

Meer uitleg over de geplande workshops:

Stoppen met pleasen? Dat doe je zo!

Ook wel eens last van people pleasen? Je aanpassen aan anderen of aan hun verwachtingen willen voldoen? Overdenken wat anderen gaan denken, je schuldig voelen, conflicten willen vermijden? Ja zeggen terwijl je eigenlijk nee wilde zeggen?

Herkenbaar?

Ik schreef er het boek ‘Oh please!’ over en neem je in deze workshop mee in het stappenplan van de AP (the Anonymous People pleasers), zodat je niet alleen minder gaat pleasen, maar vooral ook meer jouw eigen voeten gaat volgen!

We gaan aan de slag met de gedachten in ons hoofd en gebruiken concrete tools om er komaf mee te kunnen maken!

Workshop ‘Ook een uitsteller?’

Hoeveel tijd heb jij in je leven al weg gesmeten door uit te stellen? Wist je trouwens dat uitstellen niet betekent dat je een slechte planner bent of te weinig structuur hebt? Uitstelgedrag is eigenlijk veel meer een emotioneel probleem en in grote lijnen zijn er 3 belangrijke oorzaken. Afhankelijk van waarom je uitstelt, zal je er vervolgens ook anders mee om moeten gaan. In deze workshop toon ik je hoe je dat concreet kan doen, zodat je er een pak minder last van zal hebben!

Prioriteiten & focus

Workshop ‘Hoe creëer ik balans?’

Alle balletjes in de lucht houden is niet altijd een even makkelijke opdracht en vooral niet wanneer het dan gaat over die ‘work-life balance’ of gewoon balans in het algemeen. Heel vaak is het evenwicht wat zoek en vertellen we onszelf dingen zoals: “Ja, het is nu gewoon even druk, maar binnenkort gaat dat al een pak minder zijn als dat ene ding gedaan gaat zijn!“. En vaak geloven we het zelf nog ook. ;-)

In deze workshop nemen we die balans bij jou eens onder de loep en kijken we waar we aan kunnen sleutelen op een concrete en praktische manier, zodat er ook echt meer evenwicht kan ontstaan.

Workshop ‘Succesvol als creatieve generalist.’

Heb jij ook een hekel aan het woord ‘passie’ omdat je wel 100 interesses hebt? Is focus houden niet altijd evident voor jou en lijkt het wel of je elke job na een tijdje beu geraakt? Heb je het gevoel dat een creatieve generalist zijn eerder een vloek is dan een zege? Dan is deze workshop ongetwijfeld iets voor jou! Want door meer inzicht te krijgen op wat het betekent een creatieve generalist te zijn en bepaalde vaardigheden daardoor extra te gaan inzetten, wordt dat wat lastig was, plots een super voordeel! Ready om te shinen?