Workshops

Ongeveer elke anderhalve maand geef ik een online workshop, telkens rond een ander thema. Het zijn altijd thema’s die ik vaak zie terugkomen bij cliënten en waarbij ik concrete oefeningen meegeef of doe tijdens de workshop, zodat je echt zelf aan de slag gaat.

Mijn stokpaardje zijn concrete handvaten en oefeningen, zodat je ook effectief dingen kan aanpakken en veranderen. Heb je vragen over een specifieke workshop? Een voorstel voor een volgende workshop op de agenda? U vraagt, wij draaien! Geef me gerust een seintje op sofie@sofieleemans.be.

Sofie Leemans - coach & psychologe

Geplande workshops:

Deze thema’s staan momenteel op de planning:

DONDERDAG 21 JULI om 10u: Work-life balance: hoe?

MAANDAG 5 SEPT om 12u30: Ook een uitsteller?

VRIJDAG 28 OKT om 9u: Wat is een creatieve generalist?

WOENSDAG 7 DEC om 14u: Maak je dromen waar!

P.S.: Heb je zelf een specifieke vraag of een idee voor een workshop, geef mij gerust een seintje! Dat kan via sofie@sofieleemans.be.

LET OP! De deuren voor elke workshop gaan pas een maand op voorhand open. Zet het dus in je agenda.

Praktisch

  • Duur: 1,5u
  • Prijs: 45€ (inclusief BTW)
  • Grootte van de groep: afhankelijk van de inschrijvingen
  • Waar? Online via zoom
  • Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een zoomlink.

Meer uitleg over de geplande workshops:

Prioriteiten & focus

Workshop ‘Work-life balance: hoe?’

Alle balletjes in de lucht houden is niet altijd een even makkelijke opdracht en vooral niet wanneer het dan gaat over die ‘work-life balance’. Heel vaak is het evenwicht wat zoek en vertellen we onszelf dingen zoals: “Ja, het is nu gewoon even druk, maar binnenkort gaat dat al een pak minder zijn als dat ene ding gedaan gaat zijn!”. En vaak geloven we het zelf nog ook. ;-)

In deze workshop nemen we die balans bij jou eens onder de loep en kijken we waar we aan kunnen sleutelen op een concrete en praktische manier.

Workshop ‘Ook een uitsteller?’

Hoeveel tijd heb jij in je leven al weg gesmeten door uit te stellen? Wist je trouwens dat uitstellen niet betekent dat je een slechte planner bent of te weinig structuur hebt? Uitstelgedrag is eigenlijk veel meer een emotioneel probleem en in grote lijnen zijn er 3 belangrijke oorzaken. Afhankelijk van waarom je uitstelt, zal je er vervolgens ook anders mee om moeten gaan. In deze workshop toon ik je hoe je dat concreet kan doen, zodat je er een pak minder last van zal hebben!

Workshop ‘Creatieve generalist.’

Heb jij ook een hekel aan het woord ‘passie’ omdat je wel 100 interesses hebt? Is focus houden niet altijd evident voor jou en lijkt het wel of je elke job na een tijdje beu geraakt? Dan is deze workshop ongetwijfeld iets voor jou! Want door meer inzicht te krijgen op wat het betekent een creatieve generalist te zijn en bepaalde vaardigheden daardoor extra te gaan inzetten, wordt dat wat lastig was, plots een super voordeel! Ready om te shinen? 

Workshop ‘Maak je dromen waar!’

“Als ik ooit… dan…” Klinkt dat bekend? Dromen die steeds naar de achtergrond worden geschoven of afgedaan als onrealistisch? Misschien vertel je jezelf wel dat je eerst andere dingen op orde moet hebben voldoende zekerheid moet creëren, de kinderen groot genoeg moeten zijn, de lening afbetaald of de verbouwingen gedaan. Allemaal heel valide en goede redenen, alleen zorgen die er vaak wel voor dat onze grote dromen er uiteindelijk nooit van komen. En dat kan anders! In deze workshop toon ik je hoe!