Workshops

Ongeveer elke anderhalve maand geef ik een online workshop, telkens rond een ander thema. Het zijn altijd thema’s die ik vaak zie terugkomen bij cliënten en waarbij ik concrete oefeningen meegeef of doe tijdens de workshop, zodat je echt zelf aan de slag gaat.

Mijn stokpaardje zijn concrete handvaten en oefeningen, zodat je ook effectief dingen kan aanpakken en veranderen. Heb je vragen over een specifieke workshop? Een voorstel voor een volgende workshop op de agenda? U vraagt, wij draaien! Geef me gerust een seintje op sofie@sofieleemans.be.

Sofie Leemans - coach & psychologe

Geplande workshops:

Deze thema’s staan momenteel op de planning:

DINSDAG 21 SEPTEMBER om 9u: Creëer jouw eigen persoonlijke kompas

WOENSDAG 27 OKTOBER om 16u: People pleasen & grenzen trekken

VRIJDAG 3 DECEMBER om 14u: Wat hebben we nodig om in actie te stappen?

P.S.: Heb je zelf een specifieke vraag of een idee voor een workshop, geef mij gerust een seintje! Dat kan via sofie@sofieleemans.be.

LET OP! De deuren voor elke workshop gaan pas een maand op voorhand open. Zet het dus in je agenda.

Praktisch

  • Duur: 1,5u
  • Prijs: 45€ (inclusief BTW)
  • Grootte van de groep: afhankelijk van de inschrijvingen
  • Waar? Online via zoom
  • Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een zoomlink.

Meer uitleg over de geplande workshops:

Workshop ‘Maak je eigen kompas.’

Welke richting ga jij uit? Op basis waarvan maak je beslissingen? Wat wil je uit het leven halen? Wat voor iemand wil je zijn? En hoe wil jij je voelen? Over deze en andere vragen buigen we ons in deze workshop en we gaan met een concrete oefening aan de slag die meteen duidelijkheid kan geven over welke dingen al dan niet bij ons passen en hoe we makkelijk beslissingen kunnen nemen. Ben jij klaar voor een duidelijke richting en een werkend kompas?

Workshop ‘People pleasen’

We hebben er allemaal wel eens last van. De ene wat meer dan de andere, maar af en toe gaan we allemaal over onze grens. Of laten we anderen erover gaan.

Waarom doen we dat? Waarom zeggen we ‘ja’ als we eigenlijk ‘nee’ willen zeggen? Wat is het eigenlijk ‘people pleasen’? En hoe kunnen we er anders mee omgaan of er minder last van hebben? Wat zijn concrete tips & tricks om je grenzen beter te bewaken? Alles begint natuurlijk bij ze beter te leren kennen. En gelukkig zijn er ook een aantal trucjes die we allemaal kunnen gebruiken.

Workshop ‘Wat heb je nodig om in actie te stappen?’

“Ik wil wel, maar ik geraak niet in actie.” “De dagelijkse dingen nemen telkens terug alle plaats in.” “Ik blijf precies wat ter plaatste trappelen.” Herkenbaar?

Je kan deze uitspraken bekijken als uitstelgedrag of je kan ook zeggen dat er iets cruciaals ontbreekt om te komen tot die actie. Ik heb het niet over motiviatie, want die is er vaak wel (op welke manier dan ook), maar eerder over ‘urgency‘. Hoe creeëren we voor onszelf momentum om die dingen die echt belangrijk zijn voor ons ook effectief in te zetten/ te doen/ ervoor te gaan?