In de pers…

 

Waar vind je mij nog?

In 2015 startte ik als blogger bij MO.be. Ik schreef ook voor Charlie Magazine (maar jammer genoeg hebben zij de boeken toe moeten doen en is mijn artikel daar niet meer vindbaar) en voor Bliss Magazine.

Sinds maart ’19 kan je mij ook vinden in het netwerk van de Creatieve Generalist.

Ongeveer gelijktijdig richtte ik De FlowFabriek op. De allereerste Belgische groepspraktijk die volledig online is. Dat wil zeggen dat alles wat wij (mijn team en ik) daar aanbieden online is. En dat gaat van rouw en burn-out over gezondheid en voeding tot workshops om met je online datingprofiel aan de slag te gaan!

En, ja ik durf al wel eens wat veel hooi op mijn vork nemen, dus tot slot startte ik toen ook als wereldwijf, waar ik artikels voor schrijf, van eender waar in de wereld ik me op dat moment bevind.

Verder deed ik ook enkele interviews over mijn levensstijl als ondernemende nomade voor Trends en Nina. Ook Wendy Van Dijk wilde mijn verhaal ter inspiratie in haar serie ‘power stories’ opnemen.

In 2022 schreef ik een boek. Het moest er ooit van komen. Na een interview over people pleasen in de weekend Knack kreeg ik de vraag of ik hier geen boek over wilde schrijven. Dat wilde ik en dus lag een jaar later mijn eerste boek Oh Please! Maak komaf met people pleasen. in de winkel. Hier vind er meer over. Ik stelde het ook voor op Boektopia en daar werd een podcast van gemaakt die je hier kan beluisteren. In De Feeling verscheen er ook een artikel over people pleasen.

Gezien in:

Let’s connect

WhatsApp

+32 476 63 94 86

Email

info@sofieleemans.be

Waar?

Online, dus where ever you want!

Wanneer?

Afhankelijk van waar ik me bevind én flexibel! Doorgaans gesloten in het weekend.