Een nieuw traject om komaf te maken met people pleasen

Oh Please is een spliksplinternieuw traject naar aanleiding van het boek dat ik schreef over pleasen en de vele vragen die ik erover kreeg. En omdat nieuwe dingen al eens gevierd mogen worden, start ik binnenkort met een groep. Het is super lang geleden dat ik nog eens een groep organiseerde, dus ik heb er eigenlijk écht veel zin in! Jij ook?

Er zijn twee opties:

  • Je kan gaan voor het groepsprogramma en that’s it. Dat is net hetzelfde als het individuele programma, alleen zijn er 6 groepsmomenten in plaats van 4 individuele gesprekken en je betaalt de helft!!! Voor het individuele programma betaal je namelijk 950€ (excl. BTW).
  • Of je kan gaan voor een soort hybride versie – de VIP versie dus eigenlijk – waarin je naast de 6 groepsmomenten ook de 4 individuele gesprekken met mij krijgt. Je krijgt hier dus 6 extra groepsmomenten én 250€ korting!

Als je feest viert, moet je dat goed doen, niet? Doe je mee?

*Opgelet! Alle prijzen zijn exclusief BTW. Betaal je maandelijks voor het groepsprogramma, dan zijn dat 4 betalingen en kan je slechts één gesprek per maand inzetten.

Woon je in het buitenland, vergeet dan niet de landcode toe te voegen.

Opnieuw, woon je in het buitenland, voeg dan ook het land toe.