De weg kwijt? Beetje vast?

“Omdat ik geloof dat het anders kan. Voor iedereen. Voor onze maatschappij. Dat je je eigen voeten kan volgen en een leven kan creëeren dat écht bij jou past. Hoe dat er in jouw hoofd ook uitziet… Dat is namelijk wat ik in 2015 ook deed en kijk: het werkt nog steeds! “

Sofie Leemans

Hoi! Ik ben psychologe, contextueel therapeute en coach. Een hele mond vol titels, maar eigenlijk ben ik vooral gewoon iemand die zelf wat op zoek was. En in die zoektocht ontdekte ik dat je jezelf niet moet gaan zoeken, maar opnieuw creëren en dat je je leven kan veranderen, zelfs al heb je geen idee wat je wil en nog minder hoe je dat wil bereiken. En ik ondekte ook dat ik het super geweldig vind om anderen in die zoektocht te ondersteunen!

Ik help je met plezier!

Let’s connect

WhatsApp

+32 476 63 94 86

Email

sofie@sofieleemans.be

Waar?

Online, dus where ever you want!

Wanneer?

Afhankelijk van waar ik me bevind én flexibel! Doorgaans gesloten in het weekend.