De weg kwijt? Beetje vast?

Sofie Leemans -coach & psychologe

Ook ik was ooit de weg kwijt. Ik dacht toen dat ik letterlijk mezelf ergens terug moest vinden. Ik nam een jaar loopbaanonderbreking en trok de wereld rond. Ik ontdekte toen dat je jezelf niet ergens moet gaan zoeken, maar wel opnieuw creëren en dat je je leven kan veranderen, zelfs al heb je geen idee wat je wil en nog minder hoe je dat wil bereiken. De stappen om dat te doen zette ik in dit ebook en ze zijn ook de kapstok van de programma’s waarmee ik werk. Ik hoop dat je er iets aan hebt!

Ook wel eens last van people pleasen...?

Welcome to the club! Door vaak te werken met mensen die richting een burn-out aan het gaan zijn of zichzelf wat kwijt speelde, leerde ik al dat people-pleasen hier vaak een grote rol speelt.

Dus ik schreef er een boek over: "Oh please!". Wanneer ik tijdens het schrijven wat research deed in mijn omgeving, kan ik zelfs zeggen dat ik zelden iemand tegen kwam die helemaal nooit last had van wat pleasersgedrag. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Let’s connect

Sofie Leemans - coach & psychologe

Emailsofie@sofieleemans.be

Whatsapp+32 476 63 94 86

Waar? Online, dus wherever you want!