Creatieve generalist?

Say what?

Heb jij ook het gevoel dat je de boot gemist hebt? Geen passie, maar 100den interesses? Bang dat ze je een jobhopper noemen? Voel je je een ‘jack of all trades, master of none’ en/of een vat vol tegenstellingen? Proficiat! Jij bent een creatieve generalist!

Sofie Leemans

“Toen ik voor het eerst hoorde over creatieve generalisten, multipotenials, liminality, ging er voor mij een wereld open. Ja! Dat ben ik! Halleluja! En dat gevoel deel ik heel graag met jou! “

Rode Draden

Rode Draden

Dit programma is er voor iedereen die het gevoel heeft uit veel stukjes te bestaan en een beetje rust in de chaos wil vinden, zodat een richting plots ‘crystal clear’ is!

Embrace Your Mess

Creatieve generalist?

Pas jij ook niet in een hokje? Geen uitblinker, maar een ‘jack of all trades’? Laten we dat inzetten, want de wereld heeft generalisten zoals jij boordnodig!

Ook wel eens last van people pleasen...?

Welcome to the club! Door vaak te werken met mensen die richting een burn-out aan het gaan zijn of zichzelf wat kwijt speelde, leerde ik al dat people-pleasen hier vaak een grote rol speelt.

Dus ik schreef er een boek over: "Oh please!". Wanneer ik tijdens het schrijven wat research deed in mijn omgeving, kan ik zelfs zeggen dat ik zelden iemand tegen kwam die helemaal nooit last had van wat pleasersgedrag. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Let’s connect

Sofie Leemans - coach & psychologe

Emailsofie@sofieleemans.be

Whatsapp+32 476 63 94 86

Waar? Online, dus wherever you want!