Een creatieve generalist?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor creatieve generalisten

Heb jij ook het gevoel dat je niet in een hokje past? Krijg je het Spaans benauwd als mensen je vragen naar je passie of je specialisatie? Ben jij iemand die nergens echt in lijkt uit te blinken, maar zo’n beetje van alle martkten thuis is? Misschien mis je daardoor wel wat richting? Of een rode draad? Want hoe combineer je nu al die verschillende interesses?

Samen met jou wil ik alvast jouw sterktes als een creatieve generalist (meer) in de kijker zetten. Wa gaan dit ombouwen van iets dat je mogelijks belemmert, tot iets dat je helemaal ‘jou’ maakt en versterkt op verschillende manieren. De maatschappij mag dan voornamelijk gericht zijn op specialisten, maar dat er nood is aan generalisten, laat dat duidelijk zijn!

Dus laten we eens kijken wat voor een creatieve generalist of multipotential jij bent en hoe we dat kunnen inzetten, zodat we jouw unieke eigen weg uit kunnen stippelen!

Voor wie?

Voor wie deze dingen herkenbaar klinken:

 • Je hebt heel wat interesses maar niets schijnt er op lange termijn uit te springen
 • Je interesses veranderen ook wel eens
 • Concentreren of focussen op iets is soms lastig
 • Je hebt een beetje het gevoel dat je niet helemaal ‘past’ in het plaatje
 • Je hebt het creatief generalist zijn niet echt helemaal omarmd/onder de knie en dus voelt het soms alsof je ‘zomaar wat doet’
 • Je bent “coachable” ( bereid om in actie te stappen en je staat open voor feedback en nieuwe dingen)

Wat houdt het in?

 • 10 weken met een aantal online sessies (individueel of in groep)
 • Een wekelijkse module rond een specifiek thema
 • De module bestaat uit een werkboek in PDF-vorm om in te vullen (ev. ter voorbereiding van een online sessie) met oefeningen om mee aan de slag te gaan.
 • Je trekt dus best wat tijd per week uit om hier mee aan de slag te kunnen.
 • Gedurende 10 weken is er permanente ondersteuning via email.

Praktisch

Hoe gaat het in zijn werk? Als je interesse hebt, maar je bent niet zeker of dit het juiste programma is voor jou, neem gerust contact op en dan bekijken we samen of er een klik is. Met mij én met het programma. Om ons hierbij te helpen heb ik ook een vragenlijst opgesteld, die ik je zal toesturen als je interesse hebt.

Wanneer je intekent, krijg je een welkomstpakket waar je mee aan de slag kan en we leggen meteen ook de eerste sessie vast. Afhankelijk van jouw noden kan je kiezen voor meer of minder individuele gesprekken of je kan zelfs gaan voor het groepsprogramma. De inhoud van het programma is telkens hetzelfde, wat verschilt is individuele of groepsgesprekken.

Sessies worden via het online programma zoom gehouden. Je hoeft je dit niet aan te schaffen of lid te worden. Ik stuur je simpelweg een link door, waar je op kan klikken. De eerste keer zal er iets op je computer geïnstalleerd worden (je hoeft gewoon de stappen te volgen) en de volgende keren kan je simpelweg op de link klikken om je aan te melden voor de sessie. Je hebt niets speciaal nodig. Enkel een goede internetverbinding. Je kan de sessie volgen via je computer, maar zelfs ook via je gsm. 

Je gaat zelf met de werkboeken en oefeningen aan de slag en in de individuele gesprekken bekijken we waar jij hulp nodig hebt, waar we ‘out of the box’ kunnen kijken en hoe jouw specifieke talenten en interesses kunnen inzetten.

Om het meeste uit het programma te halen is het natuurlijk belangrijk dat je voldoende tijd uit trekt om met de oefeningen aan de slag te gaan en dat je je engageert om vragen of ondersteuning te vragen indien nodig.

Klinkt goed? Geef een seintje en we vliegen er in!

*Telkens 3 betalingen. Betaal je in één keer, dan krijg je 100€ korting.

Toch niet helemaal overtuigd?

Weet je niet zeker of een programma wel iets voor jou is of denk je dat je toch iets een beetje anders nodig hebt? Dan zijn er voor jou nog pakketten. Losse gesprekken bied ik niet aan, omdat ik ervaarde dat het doel dan vaak niet gehaald werd. Als het lastig wordt of ‘het leven’ komt simpelweg roet in het eten strooien, dan haakten mensen af. En dat gaf noch voor hen, noch voor mij een fijn gevoel.

Ja, het is een investering, maar ook net daardoor merk ik dat mensen er meer voor gaan. Er is meer motivatie en als het lastig wordt, duik je dus niet zo makkelijk meer je comfortzone in. Dubbele win dus! En je toekomstige ik zal je er dankbaar voor zijn! ;-)

Daarom besliste ik om vooral in programma’s te werken en indien nodig met een pakket! Take your pick

Inhoud van de 12 weken:

 • Say what?: Eerst brengen we in kaart wat een creatieve generalist precies is en waarom dat soms zo lastig is in een ‘specialistenmaatschappij’.
 • Your Why : Vervolgens willen we meer een zicht krijgen op wie jij echt bent, wat je sterktes zijn en hoe je die ten volle kan inzetten.
 • So… how?: Niet onbelangrijk om dat alles dan om te zetten naar actie. We doen dat via een persoonlijk kompas dat we voor jou zullen opstellen en dat je zal helpen verder je eigen weg te bepalen. En dat kompas gebruiken we dan weer als leidraad voor een concreet actieplan, gebaseerd op jouw eigen definitie van succes en geluk!

Nog vragen?

Neem gerust contact op en ik beantwoord ze met plezier!