Let's connect!

Dus, ben jij…?

Op zoek naar hulp om ergens uit te geraken of verder mee te geraken? Wil je je preventief wapenen tegen een burn-out? Heb je wat inspiratie nodig om grote schoonmaak bij jezelf en in je leven te houden? Jezelf als het ware even updaten? Ik bied programma’s aan van verschillende duur, individueel en in groep om samen met jou aan de slag te gaan! Neem een kijkje bij het aanbod voor meer informatie. Deed je dat al en heb je nog vragen, aarzel niet om me hieronder een berichtje te sturen!

Een hele andere vraag of een voorstel om samen te werken? Je bericht is even welkom!

 

Attention!!! – Attention!!! – Attention!!!

Van 9 september tot en met 11 oktober ben ik beperkt bereikbaar wegens een welverdiende (al zeg ik het zelf!) vakantie in Afrika. Je kan me nog steeds contacteren (mail, bericht hier onder of WhatsApp), maar ik zit echter in ‘african time’-modus, wat wil zeggen dat je vaak langer zal moeten wachten op een antwoord. Simpelweg omdat de olifanten daar geen wifi hebben. Gelukkig maar! Vanaf 14 oktober ben ik de volle 200% terug!

Hier kan je je ei kwijt!

2 + 4 =

Contactgegevens:

Email: sofie@sofieleemans.be

Tel: +32476639486

Vermits ik vaak in het buitenland zit ben ik via telefoon niet altijd even goed bereikbaar. Via mail is het makkelijkst. Je kan ook altijd via WhatsApp of mijn facebookpagina een berichtje sturen.