Vind jezelf opnieuw uit!

‘Ban je Burn-out’ is hét programma voor iedereen die uitgeput en opgebrand is. Ga je richting een burn-out en voel je dat het tijd is om het één en ander te veranderen om weer meer energie en motivatie te krijgen? Kom je uit een burn-out? Zit je er nog in? Is er geen sprake van een burn-out, maar ben je simpelweg jezelf en wat je wil een beetje kwijt? In al deze gevallen ben je hier aan het goede adres!

 • Heb je jezelf leeg gegeven?
 • Denk je geregeld ‘is dit het nu?’
 • Is je energiepeil laag?
 • Ga je doorheen de dagen op automatische piloot en doe je simpelweg wat er van je verwacht wordt?
 • Is je werk of je relatie (of eender welk ander terrein) niet echt wat je ervan verwacht had?
 • Wil je dingen aanpakken en/of veranderen, maar heb je geen idee hoe?

Dan is ‘Ban je Burn-out’ jouw programma! Het is ontwikkeld om mensen te helpen terug bij zichzelf te geraken, weg van verwachtingen (van je omgeving, de maatschappeij en van jezelf) en terug naar wat jij zelf echt wil (al heb je daar misschien nu geen flauw idee van).

Hey Jij daar!

Kennen mensen je echt? Ken jij jezelf echt? Doe je een job die je oprecht graag doet? Waarvoor je met plezier ’s morgens opstaat? Is je relatie zo één die al de rest doet vergeten? Zijn je dagen gevuld met leuke hobby’s en een overschot aan energie?

Waarschijnlijk niet, vermits je op deze pagina beland bent… Als we hier nu eens mee aan de slag gaan, zodat jij voor je het weet volmondig ‘ja’ op al deze vragen antwoordt? Als ik het kan, jij ook!

Het enige wat je te doen staat is te zorgen dat je weer op één lijn staat met wie jij diep van binnen echt bent in plaats van op één lijn met wie jouw omgeving wil dat je bent of wie je denkt dat je moet zijn. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan in een snel en resultaatgericht FB-tijdperk…

Het leven kan hard zijn, niet?

Ik ken jouw persoonlijk verhaal (nog) niet, maar ik weet wel dat het ongetwijfeld lastig geweest is. Je bent jezelf een beetje kwijt geraakt ergens onderweg en misschien heb je dat tot hiertoe nog niet eens echt goed beseft.

Plots ben je op deze website beland. Zit je vast in een dagelijkse routine, waar je niet echt blij van wordt en heb je geen idee hoe je daar weer uit geraakt of hoe je dat verandert.

Vooral niet omdat je eigenlijk niet helemaal weet wat je nu precies wil. Wil je je job opzeggen? En dan wat? Hoe dan verder? Opnieuw solliciteren kost een pak energie en die is er niet. Of is het je relatie die veel meer energie vraagt dan je eruit haalt? Langs de andere kant klinkt ‘weer alleen zijn’, evenmin aanlokkelijk. Waar je ook mee vast zit, of wat het ook is dat je ongelukkig maakt, ik ben er redelijk zeker van dat je:

 • weer energie wil hebben
 • terug meer naar jezelf wil en naar waar je (stiekem) van droomt
 • allerlei verwachtingen (van buitenaf EN van jezelf) wil loslaten en meer je eigen buik wil volgen
 • irrationele schuldgevoelens wil loslaten
 • beslissingen wil kunnen nemen zonder je te veel zorgen te maken of te hard te twijfelen
 • wil stoppen met uitstelgedrag en zomaar wat aanlummelen
 • je passies (opnieuw) wil ontdekken en weer zin aan je leven wil geven
 • je wil omringen met mensen die je energie geven, in plaats van energie kosten
 • een partner wil (vinden) die naast je staat, in je gelooft en voor je zorgt met een goede balans en klik

Stek je voor… Helemaal, onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn! Zonder compromissen, schuldgevoel of verwachtingen van overal. Dat je zou doen wat je het liefst van al doet en je je voldaan en beter dan ooit voelt! Klinkt niet slecht, toch?

Het probeem is dat je vast zit in de dagelijkse routine en verwachtingen lijken van overal te komen.

 • Jij probeert aan al die verwachtingen te voldoen, maar je verliest jezelf daardoor.
 • Je voelt je slecht over jezelf of zelfs schuldig, terwijl daar geen rationele reden voor is.
 • Je bent moe en opgebrand.
 • Je voelt je alleen en het lijkt alsof je de hele wereld op je schouders rust.
 • En je ziet geen uitweg…

Het lijkt me tijd dat we je weer opgeladen op de juiste weg krijgen. Het is tijd om de wereld van je schouders te tillen en die aan je voeten te leggen!

Een openbaring…

Ik heb het programma van Sofie gevolgd en wat een openbaring! Ik loop al jaren van de ene therapeut naar de andere en telkens liep ik vast op hetzelfde punt. Wat nu? Dat traject met urenlange gesprekken met therapeuten waar je buiten gaat en nog steeds niet weet wat er nu juist schort of hoe je het gaat aanpakken, stopt nu eindelijk.

In dit programma kreeg ik, dankzij de werkboeken,  inzicht in mijn manier van denken en handelen en kom ik eindelijk op het punt dat ik weet wat ik moet doen. Liep ik vast dan was Sofie er om me verder te begeleiden. De werkboeken geven je inzichten langs de ene kant en langs de andere kant zijn er de praktische oefeningen die je dwingen er ook effectief mee aan de slag te gaan. Perfect voor een denker zoals mezelf!

Ik ben dankbaar voor het traject dat ik met Sofie heb mogen afleggen en waar ik nu al sta. Ik raad het iedereen aan die zichzelf gaandeweg verloren is en het gevoel heeft geen doel meer te hebben.

En dit allemaal onder begeleiding van TOP-madam! Thx Sofie

Sarah L.

Leidinggevende en zelfstandige in bijberoep

Ik zie nu in dat ik zelf de beperkende factor was…

De schrijfsels van Sofie verwoordden hoe ik me vaak voelde: Ik heb een goed betaalde “ok” job -erg stressvol en veeleisend,  blijf single en dan een biologische klok die oorverdovend tikt, en daarboven nog eens extreem perfectionistisch.. En maar blijven zeggen dat alles wel “ok” is. Yep, goed op weg naar een burn out dus.

Dus werd het tijd om iets te ondernemen! Via Facebook kwam ik in contact met Sofie. Ik volgde het “Ban je burn-out” in 3 maanden programma, dat je aanspoort om actie te ondernemen. In kleine stappen. Ja, ik las veel en wist perfect wat je moest doen om gelukkig te worden. Alleen effectief “doen” en de reële motivatie om in actie te komen ontbrak. Voor mij sprak het online programma me ook erg aan omwille van de verplaatsing die je niet moet doen (geen file trotseren!) en je je eigen agenda makkelijker kan aanpassen.

Het programma bevatte wat ik nodig heb: structuur, theoretische en wetenschappelijke onderbouwde technieken en dit alles afgelijnd via wekelijkse werkboeken. Sommige oefeningen werkten minder goed voor mij, en dat is maar goed ook, want dat maakt het interessant omdat je dan kan “customizen” naar wat voor jou werkt, zodat je het gevoel hebt dat je zelf helemaal de controle hebt en toch alle mogelijkheden krijgt aangeboden.

Voor mij persoonlijk waren de “positive affirmations” en werken rond “limiting thoughts” heel doeltreffend. Alsook een dagelijks “miracle morning” moment: ik sta nu iedere dag iets vroeger op, doe een work out en dit geeft me echt veel energie.

Ben ik er? Nog niet, maar zeker op weg! Het is geen mirakel oplossing voor succes en happiness, maar een uitnodiging om  bewust te worden en actie te ondernemen. Ik maak nu plannen voor een de aankoop van een nieuwbouwappartement. Zaken die ik allemaal voor het programma afdeed als pure luxe en vast niet voor mij weggelegd, maar waarvan ik nu inzie dat ik zelf de beperkende factor was. En ik ben nog maar gestart, er volgen nog vele projectjes!

Evelyn D.M.

IT Consultant

Maar maak je geen zorgen! Neem een keer diep adem en schud dat opgebrande gevoel van je af. Dingen KUNNEN veranderen! Beloofd! Voor je het weet, zit je vol energie, terug op het juiste spoor.

Ik maak er mijn persoonlijke missie van om je weer in balans te krijgen op alle vlakken van je leven.

Waarom? Omdat ik weet wat het is. Een paar jaar geleden stond ik namelijk in jouw schoenen.

 • Ik had een job die ik niet haatte, maar het was ook niet mijn droomjob. Ik was best goed in wat ik deed, maar voelde steeds minder voldoening. Na een lange werkdag, maakte ik eten en belandde ik voor de tv. Daar stelde ik mezelf dagelijks opnieuw teleur, want ik wilde wel anders, het lukte gewoon niet.
 • Mijn relatie was al een tijd niet echt wat het moest zijn. Ik zag mijn partner graag en het was geen slechte relatie, maar ik was niet oprecht gelukkig. Ik maakte mezelf wijs dat het in de toekomst vanzelf wel duidelijk zou worden waar mijn pad lag, maar dat gebeurde niet echt…
 • Ik deed heel wat dingen zonder er echt bij stil te staan. Verplichtingen zoals een babyborrel, een familiefeest, een feestje bij vrienden, enz. Ik ging, ook al had ik vaak eigenlijk geen zin. Soms bedacht ik een excuus om niet te hoeven gaan. Maar wanneer ik niet ging, voelde ik me steevast schuldig.
 • Ik voelde me permanent moe en was altijd blij als het bijna weekend was, al haalde ik uiteindelijk nooit echt veel uit het weekend en was ik nog even moe als het weer maandag was…
 • Ik kampte met nogal serieus uitstelgedrag. To do lijstjes schreef ik soms gewoon over of ik schreef er nadien dingen bij om me toch een beetje een voldaan gevoel te geven, al lukte dat zelden.
 • Beslissingen maken was doorgaans simpelweg een ramp. Ik geraakte er niet uit, waardoor het zo lang duurde dat de tijd me inhaalde en er voor mij beslist werd.

En daarboven op stopte de wereld even met draaien toen mijn broer vermist raakte. Tot op vandaag is hij niet gevonden en je kan je wel voorstellen dat dat het één en ander teweeg brengt. Het heeft me enorm veranderd.

Daar stond ik dan: een dertiger, compleet in de war en verloren, zonder energie, ongelukkig in mijn job en mijn relatie, zonder doel, plan of wat dan ook…

Ze zeggen wel eens dat je wanhoop of inspiratie (dat klinkt trouwens een pak beter in het Engels: desperation or inspiration!) nodig hebt om dingen drastisch te veranderen. Het niet weten wat er met mijn broer gebeurd is, maakte me zonder twijfel wanhopig. Als het leven zo plots gedaan kan zijn, wil ik er alles uithalen!

Ik had al heel wat geprobeerd. Ik veranderde van job, van huis en van lief, maar tot dan had het me nog niet uit mijn put gehaald. En inspiratie hielp al wel eens, maar het bracht me niet waar ik wilde zijn. Om eerlijk te zijn, had ik zelfs geen idee waar dat dan precies was.

De toegevoegde wanhoop veranderde echter het één en ander en zorgde ervoor dat ik op een dag simpelweg sprong. Verschrikkelijk spannend (en beangstigend zelfs!), maar enkel en alleen door het maken van die beslissing, werden dingen plots duidelijker.

Mijn sprong zorgde ervoor dat ik op wereldreis vertrokken ben en mijn job opgezegd heb. Het hielp om mezelf te updaten naar een betere versie. Sofie 2.0. Voor het eerst in een lange tijd, kon ik weer ademen en zag ik mogelijkheden, waar ik voordien enkel verwachtingen en ‘moetes’ zag. Ik kwam terug bij mezelf en ondekte dingen over mezelf waar ik eerlijk waar geen idee van had. En dat na jaren psychologie en therapie-opleidingen! En als een bonus vond ik de liefde van mijn leven ergens onderweg.

Zo ben ik vandaag heleemaal waar ik wil zijn, doe ik wat ik wil doen en ben ik wie ik wil zijn. Weg met verwachtingen en druk!

En ik wil dat jij daar ook geraakt! Niet persé door hetzelfde te doen als ik gedaan heb, maar wel door binnen jouw verhaal je eigen weg te zoeken. Waarom wil ik dat? Wel omdat ik het tot mijn missie gemaakt heb om andere mensen te helpen daar te geraken waar ze willen zijn. Omdat ik, dankzij mijn achtergrond en mijn eigen ervaring, geleerd heb hoe je dat kan doen. Want geloof me, het voelt geweldig om 100% jezelf te zijn!

De meeste mensen proberen het alleen, zoals ik eerst ook. Ze zoeken en proberen dingen omdat ze geloven dat ze het alleen ook wel kunnen. Dat ze het alleen MOETEN kunnen. Uiteindelijk stoppen ze echter met geloven in oplossingen EN in zichzelf. En dus smijten ze hun dromen weg in plaats van hun jobs, relaties of wat het ook is dat je tegen houdt.

Meestal is het hun mindset die in de weg zit. Ze vertellen zichzelf dingen zoals:

Ik kan mijn job niet zomaar opzeggen, ik heb een lening af te betalen.

Het is gewoon niet het goede moment nu.”

De verbouwing, studie of één of ander probleem moet eerst opgelost worden.

“Het is gewoon niet mijn ding…”

Dergelijke denkpatronen of limiting beliefs zorgen ervoor dat we ‘veilig’ zijn en zekerheid hebben, maar ze brengen ons niet waar we willen zijn.

Dus… waar wil jij naartoe?

Je hoeft je niet zo te voelen. Middelmatigheid mag geen eindpunt zijn. Je verdient meer dan dat en je kan ook tot heel wat meer komen! Ik ontwikkelde ‘Ban je Burn-out‘ voor mensen zoals jij, zodat je terug je leven kan leiden op een manier die bij jou past en die jou voldoening geeft.

In dit programma help ik je met:

 • uit deze burn-out geraken (of je er preventief tegen te wapenen)
 • leren beslissen wat bij jou past en wat niet
 • verwachtingen en schuldgevoelens los te laten
 • terug naar jezelf en naar wie je echt bent te gaan, inclusief al je dromen, passies en je missie
 • je eigen grenzen (opnieuw) leren kennen en aanvoelen en daarnaar handelen
 • je relaties in balans brengen
 • en als bonus zetten we ook partnerrelaties (weer) in beweging

De mijlpalen van dit 26 weken-programma ‘Ban je Burn-out’.

 Aha’s CreËren

Waarom ik? Waarom viel ik ten prooi aan burn-out? We kijken naar jouw specifiek verhaal en waarom het waarschijnlijk niet zo vreemd is dat een burn-out je te pakken kreeg. De kans is namelijk groot dat je kwaliteiten bezit die ondergewaardeerd worden door onze omgeving en maatschappij. We zoomen in op de kracht (en macht) van verwachtingen, onze limiting beliefs en op de impact die de huidige maatschappij op ons heeft. Ook kijken we naar waarom het zo moeilijk is om gedrag te veranderen en wat onze hersenen, angst en onze comfortzone hiermee te maken hebben.

 Energie manisfesteren

Hier focussen we op twee dingen. Ten eerste gaan we op zoek naar jouw energieblokkages en energielekken, zodat we die kunnen elimineren. Ten tweede is het even belangrijk om te zoeken naar wat je energie geeft. En geen zorgen, als je job een energielek blijkt, wil dat niet zeggen dat je meteen ontslag moet nemen. Er zijn heel wat meer dingen die we kunnen doen om het lek te dichten.

 Waarom’s realiseren

We gaan op zoek naar wat voor jou echt belangrijk is, volgens welke (ongeschreven) wetten jij leeft en welke daarvan bij jou passen en welke niet. We zoomen in op basisnoden die gelden over culturen heen en naar waarden en normen die er voor jou uitspringen. Die vertalen we naar de dagdagelijkse praktijk zodat we meer congruentie kunnen creeëren en het duidelijk wordt waarom jij doet wat je doet!

 Jezelf Upgraden & immuun voor Burn-out maken

Met al de dingen die we tot nu toe gedaan en geleerd hebben, kunnen we nu aan de slag met onze mindset en die op zo’n manier veranderen dat die ons zelfvertrouwen en onze zelfwaarde opkrikt in plaats van naar beneden haalt. We richten ons op je persoonlijke grenzen en bewapenen je met strategieën om stressvolle situaties in de toekomst met gemak af te kunnen.

 Momentum & een Plan uittekenen

En tot slot gieten we succes en geluk in een persoonlijke definitie voor jou en tekenen we naar de hand daarvan een plan uit, waar we mee aan de slag kunnen. Hierdoor maximalizeren we je immuniteit ten opzichte van stress, burn-out en al wat in de toekomst op je pad zou kunnen komen!

P.S. En natuurlijk wil je echt veranderen en niet gewoon een theorie leren, lijkt me? Daarom is het hele programma zo opgebouwd dat het stapsgewijs en praktisch is en dat je dingen zal aanpakken vanaf de allereerste week!

Hoe werkt het? Wat houdt dat in?

Ban je Burn-out omvat:

Modules en Lessen:

 • Wanneer je intekent, krijg je toegang tot de ledensite, waar je meteen aan de slag kan met het welkomstpakket.
 • Elke week is er een nieuwe les die je stap voor stap zal ondersteunen.
 • Je krijgt een werkboek (PDF) vol met oefeningen om in te vullen en rond te werken.

Persoonlijke Hulp & Ondersteuning:

 • Er zijn 6 of 12 1 op1 sessie met mij (50 min). Je werkboeken kan je telkens gebruiken ter voorbereiding van onze sessies.
 • Er is een privé FB-groep 
 • Verder krijg je permanente ondersteuning via mail en Whatsapp gedurende de volledige periode

Tot slot krijg je ook:

 • Heel wat extra’s: oefeningen, achtergrond informatie, tips & tricks, templates, enz.

BONUS: Vermits ik van opleiding ook een erkende psycholoog en therapeut ben, krijg je logischerwijs meer dan enkel een coach. Ik bied geen aparte sessies meer aan, enkel cliënten die één van mijn programma’s volgen hebben hier recht op. Zo zit je dus safe wanneer er iets zou gebeuren en je extra ondersteuning nodig hebt.

* Beide programma’s lopen 26 weken, waarbij je maandelijks kan betalen. Wanneer je ervoor kiest om in één keer te betalen, krijg je respectievelijk 150€ of 100€ korting.

Boek hieronder een gratis gesprek om je uitdagingen en doelen te bespreken. Op die manier kan je me ook alle vragen stellen waar je nog mee zit. En als je het gevoel hebt dat het klikt en het programma je kan helpen, kan je je meteen inschrijven én starten. Zodra de betaling rond is, krijg je het welkomstpakket van mij en kan je meteen je eerste sessie inboeken. Ik voeg je ook toe aan de privé facebook groep.

Wat maakt dit programma speciaal?

Ik begrijp absoluut dat je je die vraag stelt. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos te zien vandaag de dag. Er zijn zoveel therapeuten en psychologen en dan hebben we het nog niet eens over coaches gehad. Hoe weet je nu of je op de goede website bent aanbeland? Hoe weet je of je waar voor je geld krijgt? Of dit programma of deze stijl bij jou past? 

Ten eerst heb je met dit programma het voordeel dat je niet enkel een coach krijgt, maar ook een psycholoog en een therapeut. Allemaal voor de prijs van 1!

 • Met mijn achtergrond als erkend klinisch psycholoog, kan ik je garanderen dat alles wat ik gebruik gefundeerd en gedocumenteerd is.
 • Contextuele therapie zorgt er dan weer voor dat ik breder kijk en ook je omgeving in het programma onder de loep neem. Want je kan niet anders dan rekening houden met het feit dat dingen wel eens anders kunnen lopen dan je gedacht had. Familie en vrienden bedoelen het meestal goed, maar helpen daarom niet altijd.
 • Het is een praktisch programma, wat wil zeggen dat je de handen uit de mouwen zal moeten steken. Het is ook een online programma, maar dat wil in dit geval niet zeggen dat je er alleen voor staat. Ik ondersteun je en gids je door het volledige programma. Het is dus geen ‘doe-het-zelf-pakket’, maar een waardevolle, gecoachte cursus.
 • Je kan zelf je gesprekken inplannen op momenten die voor jou passen en vermits het online is, hoef je je niet eens te verplaatsen en kan je dus zelfs van op vakantie een gesprek boeken.
 • En als het even moeilijk wordt, ben je eveneens in goede handen vermits ik een stapje verder kan gaan indien nodig!

Tot slot is het belangrijkste dat er een klik is. Al wanneer je dit alles leest en verder in een kennismakingsgesprek. Als je buik ‘ja’ zegt, dan mag je volgen! Eigenlijk is dat de allerbelangrijkste factor. Ook voor mij, want ik werk enkel met mensen waarbij ook ik een goed gevoel heb. Dus vraag een gratis kennismakingsgepsrek aan en dan weten we beide meteen of het een goede match is!

Ban je Burn-out is een programma voor jou als je:

 • klaar bent om die burn-out aan te pakken en het nodige te veranderen
 • persoonlijke groei belangrijk vindt
 • al het één en ander probeerde en nu klaar bent om wat hulp en richting te krijgen
 • ‘van de aanpak’ bent en een doorzetter
 • je verantwoordelijkheid kan opnemen voor wat je doet (en niet doet)
 • bereid bent je comfortzone uit te breiden
 • begrijpt dat er werk aan de winkel is en dat je dingen zal moeten veranderen om ook andere resultaten te krijgen
 • gecoacht wil worden
 • doorgaans positief ingesteld bent (of negatief, maar hiermee aan de slag wil)

Dit programma is (nog) niet voor jou als je:

 • niet bereid bent dingen te veranderen en met concrete oefeningen aan de slag te gaan
 • de dingen liever alleen en/of op jouw manier doet
 • gelooft dat iets begrijpen voldoende is
 • als je je comfortzone niet uit wil breiden
 • als je geen verantwoordelijkheid opneemt voor wat je doet (en niet doet)
 • makkelijk opgeeft
 • persoonlijke groei niet belangrijk vindt
 • als je eerder negatief ingesteld bent en niet bereid bent hiermee aan de slag te gaan
 • vind dat de schuld van alle moeilijkheden in jou leven volledig buiten jezelf ligt

It’s up to you!

Je kan de dingen blijven doen, zoals je ze altijd deed. Je kan proberen om alles alleen op te lossen en…

 • zo waarschijnlijk meer en meer energie verliezen tot je niets meer over hebt
 • jezelf helemaal verliezen tot je niet meer weet wat je nu eigenlijk wilt, voelt, leuk vindt, van droomt, enz.
 • hopen dat er op een dag een oplossing uit de lucht komt vallen en al je problemen als sneeuw voor de zon verdwenen zijn (nadat die lening afbetaald is of die lastige periode achter de rug is…)
 • je afvragen hoe het zou zijn als iemand je zou helpen en je niet alles alleen hoefde te doen…

Of je kan je solo gevecht opgeven en met Ban je Burn-out starten, waar ik je zal helpen om opnieuw een leven vol energie, evenwicht, voldoening enz. te voelen in alle verschillende domeinen van je leven. Ik weet hoe het voelt om alles alleen te moeten doen. Hard en betrekkelijk eenzaam af en toe. Dus waarom werken we niet samen zodat we jou die dik verdiende upgrade kunnen geven?

%

Terug Energie!

Weken

Geweldig Resultaat!

Hoe weet ik of dit programma iets voor mij is?

Als je tot helemaal hier geraakt ben, dan is er mogelijks een match! Maar ik begrijp dat je twijfelt. Het is niet niks natuurlijk. En er zijn zoveel therapeuten, coaches, psychologen. Hoe weet je nu dat ik je kan helpen en dat iemand anders niet beter is? Of goedkoper? En ja, dat online gegeven, dat schrikt je toch ook wel een beetje af. Of heel erg veel zelfs. Boek een gratis gesprek met mij en we bekijken al je vragen en twijfels samen! Als er geen klik is van jouw of mijn kant, dan zwaaien we eens en wensen elkaar het beste. En is die er wel, dan gaan we meteen aan de slag!

Kan ik zeker zijn van resultaten?

Kan je zeker zijn dat het niet gaat regenen in België? Doorgaans niet echt hé? Wat de regen betreft heb je dan ook niets in de pap te brokken, maar in dit programma absoluut wel!

Dus als je vraag is of het programma tot goede resultaten kan leiden? Absoluut! Verschillende mensen gingen je voor en veranderden op 26 weken meer dan ze ooit gedaan hadden binnen therapie of wat dan ook voordien. Als klinisch psycholoog heb ik mijn kennis ingezet om dit programma zo ineen te steken, dat je kans op resultaten maximaal is.

Of je die eruit haalt, is volledig aan jou. Ben je bereid om aan de slag te gaan? Sta je open voor feedback? Durf je uit je comfortzone komen? Uiteraard help ik je, maar in the end moet jij het doen. En als jij ervoor gaat, dan zal je zien, dan komen die resultaten vanzelf!

Wat wordt er van mij verwacht?

Je zal minstens enkele uren per week met het programma bezig zijn, hoogstwaarschijnlijk meer. Daarnaast is er ook een wekelijkse sessie met mij van 50 minuten. Een stevige inzet dus! Tja, veranderen kost tijd. Maar het goede is dat het je in the end nog veel meer oplevert…

Hoe betaal ik en is er een mogelijkheid om gespreid te betalen?

Absoluut. Je kan via overschrijving of via Paypal betalen. De betaling kan in 6 keer of je krijgt een korting wanneer je het volledige bedrag in één keer betaalt.

Wat moet ik me voorstellen bij een gratis gesprek?

Heel simpel: een gesprek waar je niet voor hoeft te betalen! Ik begrijp dat je wil weten of het klikt voor je beslist om voor een programma van drie maanden in te tekenen. Het is een investering en anders dan gewoon één gesprek bij een psycholoog of coach boeken. Dan kan je beslissen dat het niet klikt en geen volgende sessie boeken. Vandaar dat ik besliste om dit gesprek gratis aan te bieden. Ik ga zelf namelijk ook niet met iedereen aan de slag. Als ik denk dat dit programma niet geschikt is voor jou, zal ik je dat ook zeggen en probeer ik je in je verdere zoektocht te helpen. Je kan dus met andere woorden dit programma niet boeken zonder dat wij eerst een babbeltje gedaan hebben. 

Dus, boeken dat gesprek! :-)

Werkt dat wel zo volledig online?

Wel, ik begrijp je twijfels hier. Het klinkt ook wat vreemd online gesprekken, niet? En het is alleszins iets waar je niet vertrouwd mee bent en misschien zelfs wel heel sceptisch tegenover staat. Uiteindelijk is er heel wat ‘rommel’ op internet te vinden. En is face to face niet altijd beter?

Zoals steeds zijn er simpelweg voor- en nadelen. Voordelen: er is meer flexibiliteit, last minute gesprekken zijn geregeld mogelijk, je hoeft je niet te verplaatsen, je kan van eender waar een gesprek voeren ( zelfs van op vakantie of wanneer je tijd hebt ergens tussen twee vergaderingen in waar je anders niets zou doen) en je bent helemaal op je gemak, want je zit in een voor jou vertrouwde omgeving. Nadelen: face to face contact is natuurlijk anders en er zit geen computerscherm tussen. Ik kan je ook geen kop thee of koffie aanbieden (al kan je zelf thuis natuurlijk voor jouw favoriet gaan en hoef je mijn ‘zakjes koffie’ niet te drinken)…

Vanuit ervaring kan ik je echter zeggen dat 95% van mijn cliënten er uiteindelijk (na hun twijfels in het begin) helemaal tevreden mee zijn. Je ziet elkaar, hoort elkaar, er zijn even goed emoties en de gesprekken zijn absoluut even ‘echt’ of ‘diepgaand’. En omdat de begeleiding zo intens is (een keer per week plus eventuele vragen via mail, WhatsApp, de FBgroep enz.), bouw je zonder veel moeite een stevige client-coach relatie op.

Als je toch fel twijfelt, boek dan een gratis gesprek en vraag me via de vragenlijst (die krijg je bij het boeken van een geprek) of via het contactformulier of email om dit gesprek ook met video te doen, zodat je al kan ervaren hoe het is!

Nog vragen?

Aarzel niet en stuur me simpelweg een bericht!

P.S. Wacht niet met het boeken van je gratis gesprek. De plaatsen zijn beperkt, want ik stel er maar enkele open om de zoveel tijd.