Morgen is er ook nog een dag…

Uitstellen! Ook last van? Een volle to do-lijst en toch maar even eerst checken of er nog mail is en of iemand nog iets interessant op Facebook zette? Of voor je start aan iets eerst de was insteken, de afwas doen, je bureau opruimen,… om vervolgens te beslissen dat het uiteindelijk wel wat laat is om nu nog te starten.

Of je alarm dat ’s morgens afgaat (op je gsm natuurlijk) en jij die vervolgens nog een half uur op je telefoon bezig bent om dan uit je bed te moeten vliegen om niet te laat op je werk te komen? Of je steeds voornemen om de volgende keer op tijd te starten, zodat je niet meer met de deadline-stress zit, maar uiteindelijk toch telkens opnieuw een gevecht met die deadline leveren?

Er zijn waarschijnlijk 100-den voorbeelden van uitstelgedrag. Zoniet 1000-den. En we hebben er allemaal in meer of mindere mate last van. Dat is natuurlijk geen toeval: daar zit onze maatschappij wel voor iets tussen. Benieuwd hoe? Wel in het programma ‘Back on Track’ leer je hoe. En niet alleen dat! Je leert ook jouw eigen uitstelgedrag in kaart brengen, begrijpen én aanpakken. Zodat je op 30-dagen tijd ‘uitsteller-af’ bent!

Te mooi om waar te zijn? Ok, zo eens een avondje Netflix ‘bingewatchen’ doet uiteindelijk geen vlieg kwaad, wel…? Maar ik beloof je dat als je aan de slag gaat, je focus nooit zo helder was én je uitstelgedrag nooit zo makkelijk uitgeschakeld kon worden.

Wat gaan we doen?

Wa gaan kijken naar wat uitstelgedrag is en welke belangrijke rol onze maatschappij hierin speelt (opgepast, you’re not off the hook…). Vervolgens zoomen we in op jouw uitstelgedrag en wat dat precies over jou zegt. 

We gaan aan de slag met 3 cruciale redenen voor dat uitstelgedrag van jou, met concrete dagelijkse oefeningen voor elk van de 3 redenen.

Tot slot daag ik jullie uit

…want als jullie er in slagen om niet (veel) uit te stellen, dan krijgen jullie van mij…

een heuse verrassing, waardoor dit programma wel eens een pak goedkoper zou kunnen uitdraaien… ;-) Spannend!

Enne… hoe doen we dat precies?

Goede vraag!

Wel, jij krijgt van mij toegang tot een ledensite. Daar zal je 30 dagen lang informatie, filmpjes, oefeningen, uitdagingen enz. krijgen, die je stapsgewijs meer begrip zullen geven in uitstelgedrag én dan specifiek in JOUW uitstelgedrag. Daarnaast krijg je ook concrete tools en tips en tricks aangereikt om mee aan de slag te gaan, zodat jij dat uitstelgedrag kan aanpakken.

Bij de start krijg je enkel toegang tot ‘dag 1’ en gaandeweg wordt er telkens een nieuwe dag zichtbaar voor jou. Maar let op! Je krijgt slechts 30 dagen toegang tot het programma. Dat wil zeggen dat je maar één dag toegang zal hebben tot dag 30. Uitstellen kan dus serieuze gevolgen hebben…

Daarnaast is het hele programma is een beetje als een spel opgevat. Je kan namelijk punten verdienen door opdrachten te doen en vooral natuurlijk door niet uit te stellen en als je voldoende punten bij elkaar sprokkelt , dan wacht er op dag 30 een verrassing op jou!

Dit programma is dus volledig online en het is grotendeels een ‘doe-het-zelf’-programma. Dat wil zeggen dat je vooral zelf aan de slag zal gaan. Maar er is ook hulp, geen stress! In de gesloten Facebookgroep kan jij mijn hulp en de hulp van andere uitstellers inroepen en je zal merken dat die groep ook onderdeel van het programma zal/kan zijn. Opnieuw up to you natuurlijk! Indien nodig kan je mijn hulp ook via mail inroepen. Is dat niet voldoende, geef me dan een seintje en dan bekijken we hoe ik je verder extra kan ondersteunen.

Voor wie?

 • Je hebt last van uitstelgedrag en dat in zo’n mate dat je er graag mee aan de slag wil, want het frustreert je best wel…
 • Je bent bereidt om met dingen aan de slag te gaan.
 • Je vindt persoonlijke groei belangrijk.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid op voor wat je doet (en niet doet).
 • Je bent bereid om je comfortzone uit te breiden.
 • Je begrijpt dat er werk aan de winkel is en dat je dingen zal moeten veranderen om ook andere resultaten te krijgen.
 • Je houdt wel van een deadline en/of van een uitdaging.
 • Je staat open voor coaching.

Voor wie niet?

 • Je zit in een burn-out of een depressie.
 • Je bent niet bereid om met dingen aan de slag te gaan.
 • Je wil niet meteen iets aanpakken of veranderen in je leven.
 • Je energielevel is zo laag dat je amper kleine taken aan kan pakken.
 • Je staat niet open voor coaching.
 • Je zit niet te wachten op een uitdaging.

 

  Neem eventueel een kijkje bij de andere programma’s!

 

Praktisch

Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel, je bestelt het programma meteen via de knop hier onder. Vervolgens krijg je een link toegestuurd om je aan te melden op de ledensite en kan je dus meteen van start gaan. Niets uitstelgedrag dus!

Maar, wel belangrijk is dit: je hebt maar 30 dagen toegang tot het programma. Stel je uit, dan heeft dat logischerwijs gevolgen. Geraak je tot dag 30 zonder al te veel uitstelgedrag? Dan zal je zien dat je programma plots een pak goedkoper zou kunnen worden… :-)

Nieuwsgierig? Go for it! Want uiteindelijk… wat heb je te verliezen? Dat uitstelgedrag lijkt me alvast rijp voor de vuilbak, niet?

Nog vragen?

Neem gerust contact op en ik beantwoord ze met plezier!