Klaar voor een uitdaging?

Net voor mijn 42ste verjaardag, betrapte ik mezelf erop dat ik me weer een beetje vastgeroest voelde. Ok, in mijn geval is dat eigenlijk relatief, vermits ik in Zuid-Afrika woon en daar net een huis kocht en dus heel veel ‘firsts’ aan het doen ben. Maar toch zat ik plots weer vaker voor de computer of met mijn GSM in de hand en hoorde ik mezelf dingen zeggen zoals: ‘Als die verbouwing achter de rug is, dan ga ik…‘ of  ‘Als ik dat boek afgewerkt heb, dan…‘. Net die dingen waar ik allergisch aan ben. Je leeft namelijk niet dan, je leeft nu! Toch kwam dat stemmetje telkens opnieuw. Ik begon niet aan een nieuw programma, want eerst moest dit of dat gedaan zijn of ik ging niet op reis, want eerst moest het financieel weer wat stabiel zijn enz. Genoeg besliste ik! Ik ga mezelf weer uitdagen! 

En toen voelde ik die flow weer komen en kreeg ik een ingeving: waarom doe ik dat niet meteen samen met jou?!

101 dingen in 1001 dagen

Ben jij klaar voor de challenge van je leven (I promise you, het wordt epic!)? Heb je je al 101 keer dingen voorgenomen, maar belanden die ideeën of goede voornemens even snel weer in een vergeten hoekje? Is het te druk? Wacht je op ‘het perfecte moment’ of heb je ook zo’n ‘als-dan’ gedachten zoals ik?

Ben jij iemand die …

 • vast zit in de dagelijkse beslommeringen?
 • zich soms afvraagt of ‘dit het nu is’?
 • wel eens last heeft van wat uitstelgedrag?
 • heel wat interesses of dromen heeft?
 • meer van zijn/haar leven wil maken!
 • wel houdt van een uitdaging?

Herken je jezelf hierin? Ga mee met mij de uitdaging aan! 

De ‘101 dingen in 1001 dagen’-lijst

Say what?

Wat gaan we doen? We gaan een lijst maken van 101 dingen waarvan jij jezelf belooft dat je ze gaat doen de komende 1001 dagen. Geen to do-lijst! Ook geen bucket-list, het is meer dan dat. Op basis van wie jij bent en wat jouw belangrijkste drijfveren zijn, ga je aan de slag. En geen paniek, templates, voorbeelden en inspiratie genoeg. I’ve got you!

Hoe moet ik me dat voorstellen?

Awel… Zo! Je krijgt toegang tot een membershipsite waar je dit allemaal vindt:

 • Informatie, inspiratie, voorbeelden enz.
 • Een workshop waarin je hulp krijgt om gestart te geraken en jouw lijst te gaan opstellen.
 • Een community waar je in ook anderen zal vinden die een lijst aan het maken zijn.
 • Allerlei mogelijke vormen van accountability, o.a. een buddysysteem
 • Incheckmomenten wanneer dat nodig is om op de goede weg te blijven, weer even scherp te stellen of iets bij te draaien, inspiratie of hulp te vinden enz.

Met andere woorden… Een tool die je kan helpen om jouw beste leven te gaan leiden!

Wat is een ‘101 dingen in 1001 dagen’-lijst?

Goede vraag! Je wil tenslotte weten wat je daar gaat maken, niet? Je zou het ook een Day Zero Project kunnen noemen. Je gaat dus een lijst maken van allemaal dingen die je gedaan wil hebben binnen de 1001 dagen of dus voor Day Zero. Die lijst is niet gewoon een opsomming van bucketlist items, maar meer een soort ingevuld manifest. We vertrekken namelijk vanuit wat voor jou écht belangrijk is. Vanuit de waarden die je hoog in je vaandel draagt. Vanuit drijfveren die jouw leven bepalen. Dat worden de onderverdelingen van je lijst. De thema’s. Die vullen we in met concrete dingen en dat kan vanalles zijn. Eens onder de sterren slapen, 10 mensen vertellen dat zij belangrijk zijn voor jou, zelf een kadootje maken voor iemand zijn verjaardag, een vogelpik pijltje gooien in een kaart en daar naartoe gaan, je kapper eens carte blanche geven, enz. Hier vind je een voorbeeld!

Wat denk je? Tijd voor een challenge?

Voor wie?

Voor al wie houdt van een uitdaging zo nu en dan, niet in een hokje past of wil passen, graag zelf vorm geeft aan zijn of haar leven, kortom voor wie vindt dat het NU tijd is om je beste leven te gaan leiden!

En wat haal ik daar nu uit?

Wel, in een notendop: 

 • meer inzicht in jezelf en in wat jij van je leven wil maken
 • meer energie
 • een positievere ingesteldheid
 • meer flow en goesting in het leven
 • een gelijkgestelde community waar je terecht kan wanneer dat nodig is
 • een uitdaging
 • actie
 • … en natuurlijk een concrete ‘101 dingen in 1001 dagen’-lijst
 • om je beste leven te gaan leiden!
  • Klaar om je leven over een andere boeg te gooien?!

  Birthday SPECIAL!

  Ik zei al dat dit idee net voor mijn 42ste verjaardag  op 5 augustus 2022 ontsproten is. Ik zou het zelf super geweldig tof vinden om deze uitdaging met zoveel mogelijk mensen aan te willen gaan en daarom kan je niet alleen deze hele maand aan de helft van de prijs (excl. BTW – kortingcode ‘YES BABY’) instappen, maar wanneer je voor maandag 8 augustus beslist om in te stappen betaal je slechts 50€ (excl. BTW – kortingcode: ‘HAPPY BDAY!’)! Geef toe, je beste leven gaan leven voor de komende 1001 dagen voor 50€ daar hoef je toch eigenlijk niet eens over na te denken wel?

  Kado voor iemand?

  Dat kan! In dat geval kan je via deze link betalen en dan zal je in bijlage een kadobon krijgen die je iemand kan geven, zodat die mee kan doen aan de challenge!

  Praktisch:

  • We starten op maandag 12 september!
  • De workshop zal diezelfde dag om 12u30, maar geen paniek als je er niet bij kan zijn! Hij wordt opgenomen en er komen ook nog incheckmomentjes waar we bepaalde dingen uit de workshop kunnen hernemen!
  • Je kan reeds inloggen in de membershipsite vanaf donderdag 1 september.
  • Daarvoor zal je net voordien een link via mail toegestuurd krijgen.
  • Nog vragen? Geef gerust een seintje op sofie@sofieleemans.be

  Let’s connect

  WhatsApp

  +32 476 63 94 86

  Email

  info@sofieleemans.be

  Waar?

  Online, dus where ever you want!

  Wanneer?

  Afhankelijk van waar ik me bevind én flexibel! Doorgaans gesloten in het weekend.